مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و شتم توسط پدرم

سلام من 20 سالمه ، امروز پدرم منو با اسلحه شکاری زده (شلیک نکرده چون اسلحه مسلح نبود) اما به طرفم گرفت و با غُنداق اسلحه زد منو یک مرتبه ، بعد از اونم تهدیدم کرد که مغزمو میپاچونه ، وقتی 17 سالم بود با بیل 2 مرتبه به سرم ضربه زد ک سرم شکست اما دکتر نرفتم و سنم پایین بود ، فقط ی سوال دارم ک الان من بدون هیچ کبودی و مدرک و شاهدی چجوری میتونم ازش شکایت کنم و اگه اینکارو بکنم چ اتفاقی بعدش میفته ازش تعهد میگیرن و ولش میکنن؟ چون قطعا بعدش منو میکشه و جریمشو میده.

پاسخ ها :

مريم  مرادي

سرکار خانم مريم مرادي :

سلام هر شکایتی مستلزم اثبات موضوع شکایت و اتهام است چنانچه دلیلی بر عمل ارتکابی ندارید شکایت منتج به نتیجه نخواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در این خصوص میتوانید شکایت نموده تا بررسی شود