مشاوره حقوقی رایگان - مشکوکم به خانمم

سلام‌. من تازه عقد کردم خانمم برای امره تحقیق از طریق فضای مجازی اینستاگرام از همکارم که فرده موجهی نیست اقدام به تحقیق کرده و این جریان ادامه پیداکرده خانمم و زیر نظر گرفتم و خیلی شک دارم بهش که با این آقا رابطه پیدا کرده چطور مطمنن شم چکار کنم مدرکی ندارم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصل بر حسن ظن می باشد واز سو ظن پرهیز نمایید وزندگی خودرا با این موضوعات به مخاطره نیندازید اگر دلیلی ومدرکی ندارید به زندگی خود فکر کنید