مشاوره حقوقی رایگان - بازخرید کارمند دولت

سلام، وقت بخیر
من کارمند سازمان صنعت، معدن و تجارت در استان ... به عنوان کارشناس معدن به مدت 9سال و 2ماه مشغول به کارم، الان تصمیم گرفتم که بازخرید کنم، میخواستم بپرسم محاسبه سنواتم و مزایای دیگه چطوریه و بعنوان کارشناس معدن یک آیتم مشاغل سخت و زیان آور هم تو حکم کارگزینیم هست مبلغش حول و حوش 100تومنه و البته ضریب حقوقی هم داره که با افزایش حقوق هرساله این مبلغ هم بیشتر میشه میخواستم بپرسم آیا در محاسبه سنواتم راجع این موضوع قانون خاصی هست یعنی محاسبه سنواتم بعنوان مشاغل سخت و زیان آور به حساب میاد؟ اگه راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم و اگه قضیه پیچیده تر از این حرفاست چطور میتونم باهاتون ارتباط بگیرم؟ خیلی ممنونم

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید وضعیت خدمتی شما بررسی و سپس اظهار نظر شود بیوگرافی و تلفن وکلا در سایت موجود است میتونید تماس بگیرید