مشاوره حقوقی رایگان - رای دیوان عالی کشور

با سلام
طلاق به درخواست زوجه در دادگاه بدوی به نفع زوجه رای داده شد پس از اعتراض از طرف زوج در دادگاه تجدیدنظر مجددا به نفع زوجه بود پس از آن با اعتراض زوجه به دیوان عالی ارجاع و در آنجا رای نقض و به شعبه هم عرض ارجاع شد که در شعبه هم عرض رای به نفع زوج صادر شد پس از آن توسط زوجه مجدد فرجام خواهی شد اکنون نوشته شده که رای مورد اعتراض ابرام شد منظور چیست؟
با تشکر

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام طلاق به درخواست زوجه در دادگاه بدوی به نفع زوجه رای داده شد پس از اعتراض از طرف زوج در دادگاه تجدیدنظر مجددا به نفع زوجه بود پس از آن با اعتراض زوج به دیوان عالی ارجاع و در آنجا رای نقض و به شعبه هم عرض ارجاع شد که در شعبه هم عرض رای به نفع زوج صادر شد پس از آن توسط زوجه مجدد فرجام خواهی شد اکنون نوشته شده که رای مورد اعتراض ابرام شد منظور چیست؟ با تشکر

رای دیوان عالی کشور رای ابرام شد