مشاوره حقوقی رایگان - مهریه.سهام بورس

سلام.
اگه برای مهریه حکم توقیف اموال و مسدودی حسابهای بانکی رو بگیرن،آیا اگر کسی توی بورس مقداری سهام داشته باشه اون سهام هم شامل حکم توقیف اموال میشه یا نه ؟ یعنی از سازمان بورس استعلام میگیرن ؟
ممنون میشم اگه پاسخ من رو بدین چون من توی بانک پول آنچنانی ندارم و بیشتر دارایی من سهام هست .که اون هم برای آینده دو تا بچه‌هام
پس انداز کردم و حاصل یه عمر کار و زحمتم هست .

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بله از سازمان بورس هم استعلام می گیرند

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

اگر زوجه درخواست بده بله از بورس هم استعلام گرفته میشه و سهام توقیف میشه.