مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام سازمان های دولتی -کارفرما

سلام. پرونده بنده با موضوع محکومیت مالی کارفرما پس از صدور اجراییه و ابلاغ و گذشت مهلت قانونی جهت طرح اجراي حکم برای احکام ارسال شده.
امروز اجرای احکام به بنده اطلاع داد که عملا در مقابل ارگان های دولتی حق شما را نمی توانیم بگیریم و حق شما ضایع خواهد شد حداقل 18 ماه طول میکشد بعد می توانیم توقیف حساب یا اموال انجام دهیم.
اکنون از چه طریقی به حقم برسم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بسته به موضوع متفاوت است باید وضعیت شما بررسی شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حضورا از طریق قاضی اجرای احکام پیگیری کنید درخواست استعلام سه گانه کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام سازمانهای دولتی برای اجرای حکم و پرداخت محکوم به می توانند تا 1/5 سال درخواست مهلت نمایند و
و شما نمیتوانید درخواست توقیف اموال دولتی را نمایید
ولی بعد از گذشت 1/5 سال محکوم به را پرداخت خواهند کرد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اجرای احکام می تواند و باید حق شما را وصول و حکم را اجرا کند البته از آنجا که محکوم علیه نهاد دولتی ست پرداخت مطالبات مستلزم تامین بودجه برای سال آینده است لذا چاره ای جز صبر و شکیبایی ندارید مگر با نخاد مزبور به مصالحه برسید.