مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

باسلام
اینجانب یک پرونده ای داخل دیوان عدالت اداری دارم الان قریب به 9 ماه از وقت رسیدگی آن پرونده می گذرد و سه بار هم تجدید جلسه شده ولی دوهفته قبل رفتم خود شعبه داخل دیوان عدالت اداری فرمودند که 50تا پرونده جلوت هست ولی کمتر از یک ماه دیگر رای صادرمی شود ولی همان زمان نامه ای به ریاست دیوان نوشتم با توجه به اینکه 9از وقت پرونده اینجانب میگذرد و دستور فرمائید قاضی شعبه رای پرونده اینجانب را هر چه زودتر صادر کن واین نامه را داخل دبیر خانه حوزه ریاست دیوان ثبت نموده ام و قرار بود نامه توسط ریاست دیوان ارجاع بشه به قاضی شعبه حالا نمی دانم این نامه ارجاع شده یا نه
چگونه باید پیگیری کنم چون هر چه زنگ می زنم کسی جواب نمیده
نیازمند راهنمایی هستم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
وقت های رسیدگی در دیوان عدالت اداری زمانبر است و باید صبور باشد.
می توانید حضورا پیگیری کنید