مشاوره حقوقی رایگان - محجوریت اعتراض

خانم من فرزند شهید طبق نظریه پزشک بنیاد شهید پزشکی قانونی تایید کرده که محجور است دادگاه نیشابور محجوریت ایشون رو قطعی اعلام کرده ده سال پیش بنیاد شهید واسه همین حقوق باید میداد طبق قانون مصوبه هیئت دولت و مجلس شورای اسلامی الان قطع کردن گفتن باید IGعددی زیر 55 باشه فک کنم تست دوباره اندازه محجوریت هست ایا اصلا میشه وقتی حکم دادگاه قطعی شده اونم بالای ده سال چنین کاری بکنه بنیاد شهید منع قانونی نداره ممنون میشم توضیح بدین

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر
در صورت تمایل بادردست داشتن کلیه اسناد و مدارک مشاوره حضوری بگیرید .