مشاوره حقوقی رایگان - آیا به برگ اجرائیه تامین اجتماعی می توان اعتراض کرد؟

با سلام سوالم درمورد شرکتهای تعاونی مسکن مهر بوده باتوجه به دفاعیات کافی درمورد برگ بدهی اجرائیه صادر شده از سوی تامین اجتماعی:
1- قبل از برگ اجرائی، ابلاغی از بیمه به شرکت نه ارسالی و نه الکترونیکی صورت نگرفته و یکباره برگ تقسیط به حال صادر که با توجه به درخواست تعاونی درخصوص مبانی پاسخی داده نشد!!! و یکباره الان برگ اجرائیه صادر گردیده!!!
2- باتوجه به ارائه مدارک در خصوص متراژ اعلامی و مغایرت با پایانکارهای تحویلی که در شعبه متراژ بیشتر محاسبه گردیده! مبلغ محاسبات نیز طبق بخشنامه های مسکن مهر نبوده و با 70000 ریال محاسبه شده
3- بر اساس اسناد ارائه شده مبالغی هم در همان سالهای اولیه پرداخت گردیده که به این مبالغ نیز توجه نشده!
*با توجه به اینکه در خصوص پروژه دیگر این شرکت هم با همان مبلغ 70000 در سال 97 تسویه گردیده!
4- در خصوص لیست کارگران ساختمانی هم در همان سالها طبق برگ ارسالی وجه دریافت شده!
* و از انجا که این لیست با دستور ارائه لیست حق بیمه کارگران ساختمانی بصورت بدون وجه بوده لیکن وجه آن در دروه سالهای 91،9٠و92 همراه با جرائم تاخیر ارائه لیست دریافت گردیده!
5-جالب اینجاست که برای هر یک از این وجوه دریافتی، یک کد کارگاهی با تغییرات جزئی در نام تعاونی توسط شعبه ایجاد و متاسفانه شرکت هم بدون توجه به موضوع پرداخت نموده!!!!
لازم به ذکر است که در این مهلت 3٠ روزه هیئت تصفیه درگیر تهیه مدارک برای روشن شدن موضوع بدهی و اثبات دفاعیات بوده و ضمن مکاتبات با شعبه در شهرستان و اداره مرکزی در استان طی این 29 روز و ارجاع پرونده طبق درخواست اداره کل جهت بررسی، هنوز اقدامی صورت نگرفته که هیچ!!! شعبه جدای از عدم پاسخ شفاف تا کنون از ارسال پرونده به استان نیز امتناع نموده و مدعی به رسیدگی پرونده می باشند!!!!!
حال با توجه به مشکلات عنوان شده و زمان 5 روز باقی مانده تا اقدام برگ اجرائی صادره درخواست راهنمایی و پیگیری صحیح جهت ادامه پرونده را داشته؛
**آیا طبق دستور اداره مرکزی و درخواست پرونده های مرتبط با این شرکت نتیجه ای برای تعاونی خواهد داشت؟
**آیا باتوجه به درخواست اداره کل و بررسی پرونده تغییری در بدهی برگ اجرائی صادره خواهد داشت؟
آیا لازم است و اصلاً برای شکایت به دیوان عدالت اداری میتوان اقدام نمود؟ و در صورت لزوم و امکان، چه موقع این امر باید انجام گیرد؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

با درود و مهر
مشاوره حضوری همراه با اسناد خود بگیرید