مشاوره حقوقی رایگان - درخصوص کم کاری دفاتر خدمات قضایی

باسلام وخداقوت.درتاریخ شانزدهم تیرماه به دفتر خدمات قضایی شهرستان رودبار به مدیریت اقای م. مراجعه و طرح شکایت و دادخواست بدوی ومطالبه خسارت داشتم برای ارسال به استان تهران.متاسفانه بعلت عدم ثبت ادرس دقیق ازطرف دفترمربوطه دادخواست عودت داده شده بود وطی تماس بنده دوباره به یک شعبه دیگر درتهران ارسال کردند وپس ازگذشت شانزده روز هیچ ابلاغی صورت نگرفته و درتاریخ یکم مرداد پس ازتماس مجددبادفتر گفتن که بازهم ادرس اشتباه بوده وما ادرس دقیق نداشتیم.بااین حال باید چه کسی ادرس داشته باشدبرای چه مبلغ 716هزارتومان ازبنده دریافت کردند.وبایدبه کدام ارگان شکایت کنم باتشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده شکایت نتیجه ای نخواهد داشت.
شما خودتان وظیفه دارید آدرس خوانده و مرجع قضایی را به دفتر خدمات قضایی اعلام کنید و بعد از ثبت دادخواست باید دادخواست را با دقت مطالعه کنید و اگر آدرس اشتباه بود یا ایراد دیگری داشت به دفتر خدمات قضایی اعلام کنید تا اصلاح شود.
بهتر است حضورا از طریق دفتر خدمات قضایی پیگیری کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خود شما باید آدرس طرف مقابل را پیدا کنید و ارائه بدهید