مشاوره حقوقی رایگان - صدور دادنامه قبل از صدور اجراییه

با سلام.
چکم برگشت خورده و طرف گذاشته اجرا
حالا شعبه اومده فقط اجراییه صادر کرده و هیچ گونه دادنامه ای صادر و به من ابلاغ نکرده؟
اینکه دادنامه صادر نکرده غیر قانونی هست یانه؟
میتونم اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در حال حاضر برای چک می توان اجرائیه گرفت و بعد از ابلاغ اجرائیه دارنده چک می تواند اموال صادر کننده را توقیف کند و اگر اموالی نداشته باشد می تواند حکم جلب بگیرد مگر اینکه صادر کننده در مهلت قانونی دادخواست اعسار داده باشد.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر چک صیادی است بر اساس اصلاحات اخیر قانون چک بدون دادنامه اجرائیه صادر می شود