مشاوره حقوقی رایگان - نقض قرار دادگاه بدوی در دادگاه تجدیدنظر و ارسال پرونده برای رسیدگی ماهوی

سلام و احترام. در دادگاه بدوی در یک موضوع حقوقی رای به نفع من صادر شد و از طریق سامانه ثنا به من و شاکیانم و وکیل شاکیانم ابلاغ شد شاکیانم بعد از یکسال آمدند دادخواستی به دادگاه بدوی دادند و به حکم دادگاه اعتراض کرده خواستار رسیدگی مجدد در دادگاه تجدیدنظر شدند که دادگاه بدوی به علت عدم اعتراض در مهلت قانونی آن را رد کرد آنها به این حکم جدید اعتراض زدند پرونده به دادگاه تجدید نظر رفت دادگاه تجدید نظر حکم اولیه دادگاه قرار دادگاه بدوی را نقض کرد و به دادگاه بدوی عودت داد و دستور رسیدگی ماهوی را داد بنده به دادگاه تجدید نظر مراجعه کردم لایحه هم نوشتم شماره های ابلاغیه های ابلاغ رای و تاریخ آنها را به دادگاه تجدیدنظر اطلاع دادم ولی قاضی در جواب من گفت چون دادگاه بدوی ابلاغیه ها را به طور فیزیکی در پرونده نگذاشته رای به نقض قرار دادگاه داده است الان تکلیف چه می شود دادگاه بدوی چه می کند؟

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

ازابتدا رسیدگی می کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما هر دفاع یا لایحه ای دارید به دادگاه بدوی ارسال کنید