مشاوره حقوقی رایگان - همسایه منزل دو واحدی

سلام. بنده در سال 78 بدلیل مشکلات آپارتمان نشینی قصد خرید منزل ویلایی کردم و دست آخر منزلی دو طبقه پیدا کردم که ظاهر آپارتمانی داشت ولی حالت مستقل داشت یعنی منزل دارای یک درب حیاط بود که به طبقه همکف راه داشت و درب دیگر به هر دو طبقه راه داشت و همزمان شخص دیگری طبقه پایین را خریداری کرد و یک حیاط خلوت هم در پشت ساختمان بود که با توافق همدیگه قرار شد بنده از حیاط خلوت استفاده کنم و همسایه پایین از حیاط بطور اختصاصی استفاده کند
این مطلب مدت 22 سال ادامه داشت تا اینکه ایشان بدلیل عزیمت به شهرستان منزل خود را بفروش رساند و همسایه جدید هم روزهای اول از اینکه منزلش مستقل بود بسیار راضی بود ولی کم کم با تحریک اطرافیان ساز مشاع بودن ساختمان را زده و ادعا میکند که باید ایشان کلیددرب مارادراختیارداشته باشدوهرموقع دوست داردازپشت بام استفاده کندواین درحالیست که بنده طی این سالهاهزینه زیادی جهت راه پله وپشت بام که دراختیارم بوده کرده ام واکنون نیازمند راهنمایی هستم که آیامن نسبت به ایشان حق بیشتری دارم یاخیر
قبلا ازراهنمایی شمامتشکرم

پاسخ ها :

سمیرا قهرمانی

سرکار خانم سمیرا قهرمانی :

با توجه به اینکه حیاط خلوت جز مشاعات ساختمان می باشد نمیتوانید مورد استفاده شخصی قرار دهید و دیگر مالکین هم حق استفاده دارند مگر اینکه حیاط مذکور در سند شما قید شده باشد.