مشاوره حقوقی رایگان - گودبرداری

با سلام در گودبرداری که انجام دادیم دیوار همسایه ریخته و یک نفر فوت کرده حالا همسایه مقصر بنایی دیوار را کشیده یا گودبردار صاحب ملک

پاسخ ها :

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

در هنگام گود برداری اصول ایمنی رعایت نگردیده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید دادخواست تامین دلیل با جلب نظر کارشناس دهید تا میزان خسارت و تقصیر معلوم شود . و سپس دادخواست مطالبه خسارات دهید و اگر بیمه حوادث باشد بیمه ان را پرداخت میکند