مشاوره حقوقی رایگان - زمین مسکونی فاقد سند ثبتی

سلام
زمین مسکونی در مرکز شهر مهران مرز پدرم خریده قولنامه اصلیش در جنگ تحمیلی گم شده فقط کپی قولنامه داریم شهرداری خیابان زده توی زمین پدرم چند بار شکایت فرمانداری شهرداری در آخر جوابشون میگن سند ثبتی میخوایم. کپی قولنامه قبول نیست. زمین به مساحت 230متر بوده فروشنده و شاهد قولنامه فوت کردند فقط کپی قولنامه داریم که از لحاظ قانون معتبر نیست راهنمایم کنید از کجا شروع کنم، که ثابت کنم زمین مال پدرم هست بعد شهرداری خسارت زمین بهمون بده.

با تشکر

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام چگونه متصور است که کپی وجود داشه باشد اما اصل قولنامه موجود نباشد؟ بر اساس قانون تنها مالکینی به رسمیت شناخته می شوند ک سند ثبتی شش دانگ داشته باشند شما می توانید ابتدا به ساکن مقدمات ثبت ملک خود را به انجام برسانید و سپس پس از تایید و احرز مالکیتتان اقدام لازم جهت اخذ خسارت را مبذول دارید بهتر است در این خصوص از خدمات وکلای محترم با مراجعه حضوری اقدام نمایید.
از ورثه فروشنده و یا شاهد اگر کسی در جریان موضوع باشد بسیار بهتر است
ضمنن باید برای درخواست ثبت ملک و اخذ سند به سامانه ثبت الکترونیکی پذیرش درخواست صدور سند مالکیت مراجعه نمایید.

محمد دشتبانی روزبهانی

جناب آقای محمد دشتبانی روزبهانی:

سلام اصولا در این زمینه ها دادخواست اثبات قولنامه میدن بعد از اثبات همون سند عادی حکم سند رسمی پیدا میکنه

پرسشگر :

سلام اقای جلایری نیا عرض کردم قول نامه اصلی تو جنگ تحمیلی عراق علیه ایران گم شده چون مهران گرفته شد سال خرید زمین 1359بوده فقط کپی قول نامه دارم و کروکی حتی از سازمان برنامه بودجه کل کشور سال 76ابلاغ کردن به شهرداری مهران خسارت زمین بدن ولی شهرداری هی تفره میره

سلام اقای دشتبانی روز بهایی دادخواست اثبات قولنامه کی باید بده ازکجا شروع کنم دادگاه؟شهرداری؟ثبت املاک اسناد راهنماییم کنید متشکرم. درضمن کپی قول نامه کروکی زمین مسکونی دارم فقط کپی

شهرام احمدی

شهرام احمدی :

باید دادخواست اثبات مالکیت مطرح نمایید البته سابقه ثبتی نداشته باشد