مشاوره حقوقی رایگان - تعیین وضعیت انباری اضافی در یک آپارتمان.

درود بر شما.
وضعیت انباری های اضافه بر تعداد واحدها.(تعداد واحد 72 و تعداد انباری 75). در یک آپارتمانی که توسط تعاونی مسکن ساخته شده چگونه است. سپاس از شما

پاسخ ها :

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام اگر مالک اختصاصی نداشته باشد جز مشاعات است لیکن باید همه قراردادها بررسی شود تا وضعیت مالکیت بررسی شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اصولا جز مشاعات ساختمان محسوب خواهد شد مگر اختصاصا به یکی از واحد ها دو انباری داده شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر تعیین تکلیف نشده باشد مشاع بین تمام مالکین محسوب می شود