مشاوره حقوقی رایگان - تهیه مسکن و الزام به تمکین

سلام وقتتون بخیر بنده 7 ماه هست که در منزل پدرم زندگی میکنم و باردار هستم شوهرم درخواست الزام به تمکین دادن و چون منزل مستقل نداشتن دادگاه ایشون رو به تهیه منزل وادار کرده و ایشون هم قبول کردن.سوالم این هست که ایا با وجود اینکه میخان در روستا منزل تهیه کنن و روستای ایشون بدون امکاناتی مثل خانه بهداشت و اب و برق و تلفن در تابستان هست و منزل پدری بنده در شهر بوده ایا مجبور به زندگی در روستا هستم و اینکه با وجود بارداری و نبود امکانات کارشناس روستای ایشون رو تائید میکنن.و راهی برای اعتراض به زندگی در روستا دارم که نرم چون خودشون هم گفتن برای کار به استان دیگه ای میرن و از طرفی هم درخواست طلاق دادن

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام بله میتوانید به منزل تهیه شده اعتراض کنیدو در خواست کارشناسی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زوج باید منزل در شأن زوجه تهیه کند و شما اگر در روستا منزل تهیه کرد می توانید به این موضوع اعتراض کنید.
اگر قصد ادامه زندگی دارید بهتر است دوستانه مشکل خود را حل و فصل کنید و اگر قصد طلاق دارید توافقی اقدام کنید.