مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست تامین خواسته

سلام، دادخواست تامین خواسته برای توقیف ودیعه واریزی شده به حساب شورای حل اختلاف (در گرفتن دستور تخلیه )چگونه نوشته میشود(در ردیف های خوانده و خواسته و...)

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

برای تنظیم دقیق دادخواست باید به وکیل مراجعه کنید. ولی به طور کلی عنوان خواسته: صدور قرار تامین خواسته به مبلغ .... ریال از ودیعه توقیف شده.
در شرح خواسته هزینه هایی که از مستاجر به طور مثال برای قبوض و یا ضرر وزیان وارده و دیگر موارد طلب دارید را باید عنوان کنید و با استناد به ماده 108 قانون آیین دادرسی مدنی تقاضای صدور قرار تامین خواسته و توقیف قسمتی از مبلغ ودیعه را عنوان کنید. خواهان شما هستید و خوانده هم شخص مستاجر.