مشاوره حقوقی رایگان - پرینت پیامها و مکالمات واتساپ

با سلام بنده میخوااز واتساپ همسرم پرینت مکالمات و پیامها را بگیرم از چه راهی میتوانم اینکار را انجام بدم بدلیل خیانت کردنش فقط تنها مدرکی که میتوانم ثابت کنم که خیانت کرده

پاسخ ها :

حسن  اربابي  مطلق

جناب آقای حسن اربابي مطلق :

با سلام
باید شکایتی مطرح بشه و خوده گوشی رو هم داشته باشید تا از طریق پلیس فتا تحت بررسی قرار بگیره

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مطمئن هستید که با کسی در ارتباط است می توانید با عنوان رابطه نامشروع شکایت کنید و درخواست پرینت مکالمات و پیامک هارو بدهید