مشاوره حقوقی رایگان - هزینه اتصال فاضلاب ساختمان به فاضلاب شهری

با عرض سلام و خسته نباشید اینجانب در واحد همکف ساختمان زندگی میکنم .برای اتصال فاضلاب ساختمان به فاضلاب شهری با همسایگان صحبت کردم و با موافقت همه شروع به کار کردیم اما پس اتمام کار یکی از واحد ها از پرداخت هزینه امتناع میکند در حالی که بقیه واحد های دیگر سهم خود در این کار را پرداخت کردند.راه قانونی برای گرفتن این هزینه چیست .ممنون از لطفتان

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
برای وی اظهارنامه بفرستید سپس از طریق اداره ثبت یا دادگاه اقدام کنید