مشاوره حقوقی رایگان - تعهدنامه

با سلام ما یک زمین کشاورزی داریم با همسایه خود سر حقابه درگیری داریم بنده وقتی سر زمین نبودم همسایه ما با ایل و طایفه خود با چوب و گرز به زمین های ما حمله کرده و خواستن پدرم بکشن گفتن به شرطی کاریتون نداریم که این تعهد امضا کنی، در اون تعهد نوشته به جای حقابه باید تا ده سال روزی 500 هزارتومان بدی ازش خواستن اثر انگشتم بگیرن ولی استامپ نداشتن و پدر پیرم از امضای خودش استفاده نکرده حالا چون شاهد و مدرک ندارم نمیتونم ادعای خودم را ثابت کنم آیا اون از اون تعهد نامه که تو کاغذ معمولی میتونن پول زور بگیرند. از لرستان با تشکر

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

سلام، پدرتان شکایت کند که با زور و عنف از من این برگه را گرفتن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پدر شما می تواند به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و شکایت کند که برگه را به زور از او گرفته اند.