مشاوره حقوقی رایگان - صیغه زن متاهل

با سلام. خانمی هستم 40 ساله متاهل با همسرم مدت زیادی هست که رابطه ندارم ولی بنا به دلایل خانوادگی نمیتونم ازش جدا بشم ، الان مدتی هست که با یک مرد متاهل آشنا شدم میخواستم ببینم میتونم با ایشون صیغه محرمیت بخونم یا خیر لطفا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زنی که طلاق نگرفته به هیچ عنوان نمی تواند ازدواج کند و فرقی نمی کند صیغه موقت باشد یا دائم و در صورت عقد باطل است و از نظر شرعی عمل شما حرام و اگر رابطه داشته باشید زنا محسوب می شود و اگر شکایتی مطرح بشه دادگاه شما را به عنوان زن شوهردار به مجازات قانونی محکوم خواهد کرد.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هرگز کار بسیار خطرناکی را پیشنهاد کردید که میتواند عاقبتش مرگ باشد