مشاوره حقوقی رایگان - ضامن بانک

پدر و عمو های من ضامن وام ازدواج شوهر خواهرم شدند و هنوز منتظر پرداخت وام هستیم، ولی متاسفانه رابطه‌خواهرم و همسرم به مشکل خورده و پدرم میخواد تا قبل از پرداخت وام خودش رو از ضمانت کنار بکشه. آیا این کار امکان پذیره؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بانک به نظر قبول نمی کند.
می توانید از طریق بانک پیگیری کنید

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

سلام متاسفانه امکان این کار وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله ان زمان وام گیرنده باید ضامن دیگری معرفی کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله ایشان می بایست فوراً به باید مراجعه نماید و مدارک خود را مسترد کند و الا تا پایان وام ایشان ضامن است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورت عدم موافقت بانک و گیرنده وام، ممکن نیست

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورت همکاری بانک می توانید اقدام نمایید

امین ایزدپناه

امین ایزدپناه :

سلام اگر فرم ضمانت امضا شده تا قبل از معرفی ضامن جدید ضامن قبلی نمیتونه انصراف بده چون رضایت بانک لازمه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر مگر توافق و انصراف از درخواست وام و قبول بانک طبق قرارداد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر مگر اینکه بانگ بپذیرد که اصولاً نمیپذیرند