مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد

ایا در قرارداد بگی ضرر و زیان با سرمایه پذیره قرارداد رو باطل میکنه؟ ایا رسیدن مبلغ سرمایه گذاری از اصل پول 2 میلیارد به 70 میلیارد و نوشتن این میزان رشد در قالب قرارداد در حضور شاهد (در بازار مالی) قابلیت رسیدگی دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله به نظر سرمایه پذیر می تواند ضرر را تضمین کند .
سوال دوم واضح نیست

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هر گونه توافق بین طرفین قرارداد که خلاف ذات عقد و شرع نباشد صحیح است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام هر یک از طرفین می توانند مطابق ماده 10 قانون مدنی هرگونه توافقی که بر خلاف عقد و شرع مقدس اسلام نباشد اقدام نمایند

امین ایزدپناه

امین ایزدپناه :

سلام شرط تعهد به قبول زیان قرارداد رو باطل نمیکنه و تمام توافقات قابلیت رسیدگی دارد مشروط به اینکه خلاف قانون نباشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سرام
بله و حتما بایستی مقررات قانونی در قرارداد رعایت گردد تا معامله ربوی نشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به موجب قانون مدنی در قرارداد مشارکت سود و زیان باید به نسبت بین طرفین تقسیم شود و شرط همه ضرر برای یک طرف، باطل است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

تضمین سرمایه امکان پذیر است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر شرط شود که مضارب یعنی کسی مه با سرمایه کار مینماید ضامن سرمایه خواهد بود و یا خسارات حاصله از تجارت متوجه مالک یعنی سرمایه گذار نخواهد شد عقد باطل است مگر این که به طور لزوم شرط شده باشد که مضارب از مال خود به مقدار خسارت یا تلف مجاناً به مالک تملیک کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله نباید شرط شود که تمام ضرر بر عهده مضارب هست این شرط عقد را باطل میکند

یک وکیل :

با سلام
نوع قرارداد قید نشده که عقد مضاربه است یا مشارکت مدنی یا قراردادخصوصی و غیره در هر صورت با توجه به نوع عقد قاضی به موضوع رسیدگی خواهد کرد و اگر خلاف قانون تشخیص نشود شرط و عقد هر دوصحیح خواهند بود.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام هر گونه توافق بین طرفین قرارداد که بر خلاف ذات عقد وشرع نباشد نافذ است