مشاوره حقوقی رایگان - ارسال پرونده از شورای حل اختلاف به دادگاه

با سلام و احترام
در خصوص لاشه چک شکتیت کردم پرونده در شورای حل اختلاف تشکیل شد بعد از حضور و عدم سارش در شورا تقاضا کردم پرونده به دادگاه ارجاع داده شود ..آیا ابتدا از دادگاه برای حضور در دادگاه ابلاغیه برای من خواهد آمد با از روی محتویات پرونده رای صادر خواهد شد؟چون من بابستی مدارکی را به دادگاه ارائه بدم که شورا گفت در دادگاه ارائه بدهید...

پاسخ ها :

یاسمن رضایی

سرکار خانم یاسمن رضایی :

سلام
با توجه به عدم سازش در شورای حل اختلاف ،پرونده به دادگاه ارجاع و وقت رسیدگی متعاقبا به شما ابلاغ می‌گردد.در جلسه تعیین شده مدارک را به دادگاه تقدیم نموده و باتوجه به مدارک ارایه شده رای صادر می شود.