مشاوره حقوقی رایگان - رابطه با زن شوهردار

باسلام اگر کسی با زن شوهر داری باشد که خود زن بگوید شوهر دارم ولی باهاش در رابطه نیستم وبعد بیاید قهر خانه پدرش وبا پسری نزدیک به 2سال باشند و قصد ازدواج بعد از طلاق داشته باشند. وقتی خانواده دختر بفهمند با پسری در ارتباط هست وهنوز طلاق نگرفته . حکم وجرمش چیه واگر شکایت کنند حکم پسر یا دختر چی میشود .

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خانواده دختر با توجه به اینکه سمتی ندارند نمی توانند شکایت کنند و فقط شوهر و خود زن می تواند شکایت کند و در صورت شکایت در صورت اثبات پسر به مجازات شلاق و تحت شرایطی تبعید محکوم خواهد شد
خود زن نیز در صورت اثبات به مجازات شلاق محکوم خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شوهران خانوم می تواند شکایت کند و در صورت اثبات جرم آن سنگسار و اعدام است مگر میشود با زنی که متاهل است دوست شد و ادعای عاشقی کرد همچین چیزی کجای دنیا می گنجد خیر این کار خلاف شرع خلاف قانون و خلاف اخلاق است