مشاوره حقوقی رایگان - شعبه اجرای مدنی واصل شد، یعنی چه؟

یک دستگاه خودرو بنده را بدون حضور و امضاء و دریافت هیچ وجهی واگذار نمودن، خریدار علیه بنده دادخواست الزام به تنظیم سند نموده و قاضی های محترم رای به نفع شاکی بنده داده اند، حال بعد از یکسال ابلاغ برام آمده که پرونده به شعبه یک مدنی شاهین شهر واصل شد، منظور چیه، آیا دادگاهی دیگه تشکیل میشه، من حق اعتراض به حکم را دارم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر حق اعتراض ندارید و پرونده جهت اجرای حکم به شعبه اجرای احکام ارسال شده است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ممکن است پرونده به اجرای احکام فرستاده شده یا دادخواست جدیدی علیه شما ثبت شده باشد