مشاوره حقوقی رایگان - چک از طرف شرکت

با سلا و خسته نباشید.من چند عدد چک از طرف شرک کشیدم.و حالا قصد دارم شرکتو واگذار کنم و بفروشم.طرفی که میخواد شرکتو بخره از چک ها خبر داره و قیمت چک ها رو از شرکت کم میکنه،امضای ایشون دقیقا مثل امضای منه و مثل امضای روی چک هست.آیا بعد از نقل و انتقال شرکت مسئولت چک با منه یا با خریدار و شرکت هست؟؟؟؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما به عنوان صادر کننده چک مسئول هستید و بهتر است که چک ها را خودتان پرداخت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام صاحب حساب می بایست نسبت به چرخ ها متعهد باشد و آنها را بپردازد و اگر ادعایی دارند می بایست ادعای خود را اثبات نمایند