مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت از اداره

سلام . من سرایدار مدرسه ای بودم که حکم تخریبش از آب منطقه ای اومده بود ولی با آشنا بازی آموزش و پرورش شهرستان جلوی اون و گرفتن سیل اومد کل زندگی من و باخودش برد حالا من باید چیکار کنم راه حلی داره

پاسخ ها :

حسن خانجاني

جناب آقای حسن خانجاني:

اگر محل مورد نطر را با قرارداد به شما دادن یا بابت حق مسکن از حقوقتون کسر میکنند بیمه مدرسه یا خود مدرسه موطف به خسارات وارده است.چرا که وطیفه بیمه کردن در حوادث عیرمترقبه را داشته