مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن وکالت اداری نه بلاعزل و سواستفاده از پدر و مادرب الای 80سال

باسلام ودرود. یکی از برادران بیکار توانسته اعتماد پدر82ساله ومادر77ساله راباوکالت اداری جلب کند و هرگونه دخالت و ارتباط بقیه راقطع کرده و چون والدین شهدا هستند باوکالت حتی انشعابات و اقلام ضروری وتسهیلات از بنیاد و از طرفشان دریافت وبنام خودودیگران زده.پسرش نوزاد بوده قرارداد صوری خرید ازوالدین دارد که نقدا پول نیزداده ولی پول نداده و شاهد امضا کرده ولی منکرهرگونه وجه است؟املاک باپولشان گرفته وبعدا بدون پرداخت وجه بنام خودش زده و وامهایی بنامشان می گیرد و خودش برمی دارد؟وبطورکلی هرگونه اسناد و مدارک تماماً درتصرف خودش است ؟درحقیقت ازپیری و کهولت ایشان سواستفاده وهرچیزی راخریداری می کند ؟ایااینده بعدفوت پدرومادر بدهی وام وخریدفروش ها و پولهایی که بحساب خودیادیگران انتقال داده ولی مدرکی دال بر اثبات نداریم چگونه قابل پیگیری است ؟وحتی موارد قضایی مثل مهریه را اززبان وطرفشان عنوان وتماما پایمال حق دیگران وبنفع خودش بوده ؟فقط یک امضا ازوالدین گرفته وگرنه خودشان هم نمیدانندتحت چه عنوان امضاکردند یا بزور از وارث اقرارگرفته که والدین قصدارثیه بشماندارندوبامضاشاهدرسانده؟چگونه می شود ثابت کرد به بهانه محبت یاکهولت سواستفاده کرده است و یامی توان مانع تصرفات گردیدخواهش می کنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر پدر و مادرتان در سلامت عقل و روان و با اختیار وکالت داده باشند متاسفانه کاری نمیشه کرد.
اگر پدرتان محجور است می توانید حکم حجر بگیرید که در این صورت وکالت منفسخ می شود و بقیه معاملات را نیز می توان تحت شرایطی باطل کرد.