مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزندان مشترک فرار زوج

سلام دوستان بنده 1 ساله از زوج طلاق گرفتم و ادعاهای حضانت دو فرزند دختر 6و7 ساله را به من داد زیرا زوج در زندان مواد مخدر هست از آنجایی که وضع مالی زوج بسیار خوب و درآمدی 30 میلیونی داره از دادن نفقه فرزندانم شانه خالی میکنهنه خانه ایی گرفته نه پولی به بچه هاش میداد بنده هم خاندانم نمیتونم بخاطر بچه ها سر کار برم با هزار جور داستان بعد 9 ماه در شورای اختلاف تفاهم کردیم ماهی 2/5 میلیون نفقه بده بعد این جریان گرانی ها شروع شد وهمه چیز 3و4 برابر شد و بنده واقعا از پس مخارج بچه ها بر نمیام ومیدونم چون تفاهم کردیم نمیشه شانه خالی کنم یه راهی به نظرم رسیده آیا امکانش هست بچه ها رو ببرم بزارم در خونه پدرزوج وبیام واگر از من شکایت کردند بگم از پس مخارج بر نمیام واز طرفی 2 ماهه ازدواج مجدد کردم وبگم شوهرم نمیتونه مخارج بچه ها رو بده وباهاش به مشگل خوردم آیا میشه یاجرمی متوجه من هست ؟آخه پدرش یه برگه گرفت با امضای من که بچه ها رو تحویلم داده آیا میتونم به نتیجه برسم بلکه نفقه رو زیاد کنند یا به ضررم میشه وممکنه زندانی کنند منو با تشکر از راهنمایی شما عزیز

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
موضوع سلب حضانت فرزند از مادری که بعد از طلاق یا فوت پدر، مجددا ازدواج نموده است در ماده 1170 قانون مدنی به صراحت بیان شده است اما با توجه به نص قانون، در رویه دادگاه های خانواده رفتارهای متفاوتی دیده می‌شود در دادگاه های خانواده، در صورتی که ازدواج مجدد مادر، ضرری متوجه نگهداری فرزندان ننماید و مخل حقوق همسر جدید و فرزندان همسر قبلی نباشد و همچنین در صورتی که شرایط مالی مادر امکان نگهداری و سرپرستی فرزندان را بدهد، حتی با ازدواج مجدد مادر هم حضانت را به وی می سپارند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود حضانت‌ تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد