مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای استرداد وجه طلب به قیمت روز

سلام ، حدود 30 سال قبل مادرمان خانه ای خرید و یکی از برادران بدون هیچ پیش شرط مقداری کمک کرد ،اکنون که مادر فوت کرده اظهار میدارد باید طلبش را به نرخ روز دریافت کند، اکنون بنده دو سئوال دارم : 1- این برادر مدت 30 سال در یکی از طبقات خانه ساکن بوده و عملامشابه مستاجری که ملکی را رهن نموده ،آیا میتواند طلبش را با چند برابر اضافه بگیرد؟ ،. 2- آیا ورثه متقابلا می توانند مطالبه کرایه 30 ساله اقامت مدعی را بنمایند ؟ متشکرم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر نمی تواند مدعی حقی باشد.
در صورت طرح دعوی اعلام کنید که این مبلغ به عنوان پول پیش بوده که در طول این چند سال با مبلغ ناچیزی در آنجا ساکن بوده است.