مشاوره حقوقی رایگان - تهمت یا افترا

باسلام خدمت عزیزان و بزرگواران
بنده مجردم و ساکن یه آپارتمانم.ساکنین رو زیاد برخورد ندارم.چندوقت پیش از طبقه اول سرقت میشه و خدامیدونه کار کیه.حالا اون طرف به چندنفر مظنونه.یکیش من.چون وضع مالی بدی ندارم.و از طرفی این بابا رو ازش خوشم نیومده واسه همین دلیل تهمتش این بوده.
میخام هم بی گناهی ثابت بشه هم درسی بهش بدم.آبروی آدم خریدنی نیست که جبران کنیم.
از طرفی بعد یکهفته از اگاهی تماس گرفتن‌و یه برگه نوشتم‌ و چیز خاصی نپرسیدن.
فقط گفتم اون روز این آقا بمن تهمت زده...
دقیق راهنمایی کنید چیکار کنم و بعد از این چی میشه.
نور چشم مایید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اصل بر برائت است.خلاف آن توسط مدعی سرقت باید ثابت شود. شما بگویید کار من نبوده .همین.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما در دادگاه می توانید موضوع را انکار کنید.
شامی به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کند و اگر مدارک و یا شاهدی برخلاف واقع معرفی کرد می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

موضوع را میتوانید انکار کنید و مدعی باید اثبات کند