با سلام مدارک و مستندات نیاز به بررسی است
با درود ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست استرداد مطرح نمایید حقوق و مزایای شما کاملا از طریق اداره کار قابل پیگیری و مطالبه است اقدام نمایید ابتدا باید در دفاتر پیشخوان احراز هویت شوید سامانه روابط کار نیز ثبت نام کنید
سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است
با سلام. با توجه به اینکه دیوان عدالت اداری بارها رای به ابطال تعهد محضری برای خدمت داده. آیا شرکت می تواند صرفا به استناد تعهد محضری که از سر ناچاری از ما گرفته سفته های من رو به اجرا بزاره. ضمن اینکه به دادگاه شکایت کردند و یک ماه دیگه موعد رسیدگی هست. در ضمن بنده چون شهرستان هستم میتوانم دادگاه رو به شهرستان انتقال بدم؟
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.