مشاوره حقوقی رایگان - استرداد جهیزیه و تکلیف اموال منقول مورد اختلاف

با سلام و عرض ادب
اینجانب طی درخواستی مطالبه و استرداد جهیزیه را دادم که لیست کلیه اموال و جهیزبه ای که توسط خودم خریداری کرده بودم را لیست نموده و توسط شورای حل اختلاف پرونده به کارشناسی ارجاع شد و کارشناس با جلسه ای که با من گذاشت عنوان کرد که لیست اموالی که مربوط به جهیزیه شماست را مشخص کنید من هم صادقانه اموال مربوط به جهیزیه را که مربوط به 16 سال پیش بود مشخص کردم ولی در این بین قالیچه9 دست بافت که دو تا از انها جهیزیه ام بوده ودو تای دیگر را پدرم برایم خریداری نموده بودنه بعلاوه سه تخته فرش ماشینی که توسط خودم خریداری کرده بودم و مبلغش توسط اینجانب پرداخت شده و چرخ گوشت و چمدان و بخاری شومینه و سشوار و بابلیشس و اپیلیدی که وسیله ی شخصی یک خانم هست که جز جهیزیه من بوده را درلیست اموال مورد اختلاف اورده شده بعلاوه تلویزیون و میز تلویزیون و چرخ خیاطی تمام صنعتی و ...
رای قطعی صادر شد و من اعتراض نمودم ولی قاضی شورا نظر کارشنلس را مبنا و ملاک قرار دادند
و من مجددا تقاضای توقیف اموال منقول مورد اختلاف را دادم که طی مشاوره توسط قاضی شورا راهنمایی کردند که با توجه به صدور رای قطعی تو شورای حل اختلاف فقط از طریق دادخواست ماده 477 میتوانم پیگیری کنم،
ایا با درخواست ماده 477 و تهیه استشهادات و گرفتن گواهی که اقلام توسط اینجانب خریداری شده است میتوان اقامه دعوا و درخواست دادرسی نمود
از راهنمایی شما کمال تشکر را دارم

پاسخ ها :

علی ابراهیم زاده

جناب آقای علی ابراهیم زاده :

سلام بله انکان پذیره اما باید خیلی دقت داشته باشید چون مرز موفقیت در اعمال ماده 477 بسیار ظریف است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادنامه باید بررسی شوند تا بتوان پاسخ مناسبی ارائه کرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت اظهارنظر باید مدارک و مستندات بررسی شود.