مشاوره حقوقی رایگان - تهدید

اقا من دیروز به ینفر پیام دادم تو واتس اپ اصلا نمیدونستم خانم هست بعد گفتم شمارتونو ذخیره هس تو‌ گوشیم من نشناختمون عکسمو دادم ببینید شما منو میشناسید ایشونم کفتن نه بعد گفت مزاحم نشید منم گفتم چشم گفت جای مادرتم منم معذرت خواستم ازشون یدونم گفتم مگه چن سالتونه بعد تمام.امروز ینفر پیام داده من شوهر اون خانمم چرا پیام دادی و فلان میرم ازت شکایت کنم بعد تهدیدم کرد خودتو خوانوادتو چشم بسته میارن خدمتم تا پذیرایی کنیم اولا اکه شکایت کنه من جرم دارم یانه بعد تهدید اون اقا به عنوان مدرک میشه استفاده کرد

پاسخ ها :

ابوالفضل میر جوادی

جناب آقای ابوالفضل میر جوادی :

با سلام ؛در صورت این حد پیام و مکالمه ؛ جای نگرانی ندارد
بله در صورت اثبات تهدید ایشان ؛ ایشان به مجازات محکوم میشوند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر جرمی واقع نشده. بلاکشان کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است شما مرتکب جرمی نشده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت شکایت به نظر مشکلی پیش نمیاد.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
باید عدم سونیت خود را ثابت کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر تکرار شود به عنوان مزاحمت قابل پیگیری توسط خانم هست.بله تهدید قابل شکایت است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر در همین حد مکالمه صورت گرفته باشد مزاحمت تلقی نخواهد شد

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

شکایت اون خیر ولی شما هم پیشنهاد میکنم دنبالشو نگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خیر با وصف توضیحات جرمی مرتکب نشده اید