مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل تابعیت ایران برای اتباع با کارت آمایش

با سلام و خسته نباشید
من از اتباع افغانستان با کارت آمایشم که 19 سال سن دارم بعد پدر و مادرمم هر دوشون افغانی ان و من تو ایران تحصیل کردم و فعلا دارای مدرک دیپلم هستم

حدود بیست سال است پدر و مادرم در ایران هستند و من در ایران به دنیا آمدم

من میخواهم درخواست تحصیل تابعیت ایران را بدهم ولی از چند نفر آشنا که پرسیدم میگویند نمیشه و این حرفا..

بعضیا هم میگن میشه ولی باید پدرو مادرت با پاسپورت میومدن ایران و تو هم از موقع تولدت باید پاسپورت داشته باشی تا بتونی درخواست بدی.

من سوالم اینه که میشه با کارت آمایش درخواست تحصیل تابعیت ایران رو داد یا خیر.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دولت جمهوری اسلامی ایران به راحتی با درخواست تابعیت موافقت نمی کند و با این توضیحاتی که شما اعلام کردید به شما تابعیت نمی دهند و پیگیری نتیجه ای نخواهد داشت.