مشاوره حقوقی رایگان - خرجی ندادن پدر

سلام من دختری 19 ساله هستم پدرم اصلا بهم پول نمیده خرجی نمیده حتی پول تو جیبی بهم نمیده و بهم بیتوجهی میکنه حتی سرویس خواب برام نمیخره حس میکنم اضافی هستم حتی مادرمم طرفدارم نیست اونم فقط به پسراش میرسه میخوام شکایت کنم نفقه چقدر بهم داده میشه؟ نمیتونم اصلا باهاشون زندگی کنم چندین بار به سرم زده که خودکشی کنم ممنون میشم راهنماییم کنین

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نفقه در حد توان منفق برای شما تعیین می گردد و آنقدری نیست که بتوانید مستقل زندگی کنید . بهتر است صبور باشید و کار پیدا کنید و نزد یک مشاور خوب خانواده مشکل خود را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است جهت حل مشکل خود به روانشناس و مشاور خانواده مراجعه کنید و طرح دعوای جهت مطالبه نفقه راه حل خوبی نیست و با توجه به اینکه پیش پدر و مادر زندگی می کنید نفقه به شما تعلق نمی گیرد و فرض بر این است که نفقه شما پرداخت می شود .
شما بهتر است با آرامش و بدون درگیری با خانواده خود رفتار کنی و به فکر درس خواندن باشید و اگر نمی توانید می توانید دنبال کار خوب باشید .
از طرفی می توانید با شماره 123 اورژانس اجتماعی تماس بگیرید.