مشاوره حقوقی رایگان - احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاری برای شخص ذی سمت و مرتبط

سلام
ابلاغیه با متن زیر برای من آمده .
معنیش چیه و باید چکار کنم؟
ممنون
موضوع ابلاغیه:ابلاغ اخطاريه/احضاريه تعيين مهلت جهت انجام کاري براي شخص ذي سمت و مرتبط
سایر اطلاعات:
مهلت حضور 7 روز از تاریخ 1401/04/11 علت حضور :اداي توضيح

متن ابلاغیه:
مهلت حضور : 7روز پس از ابلاغ نوع علت حضور : اداي توضيح به عنوان مطلع
دعوي ........... به طرفيت مبني بر كلاهبرداري
با توجه به علت حضور مندرج در اين ابلاغيه به شما ابلاغ مي گردد ظرف مهلت مقرر اقدام ،در غير اينصورت مطابق مقررات اتخاذ تصميم خواهد شد.نتیجه عدم حضور جلب است.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

شما به عنوان مطلع آن پرونده باید بری برای دادسرا توضیح بدهی

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه شما شکایت شده و شعبه شما را به عنوان مطلع احضار کرده است و اگر دفاع مناسبی داشته باشید و یه به هر دلیلی اتهام متوجه شما نباشد مشکلی پیش نمیاد.
ولی اگر بعد از اخذ توضیح بازپرس یا دادیار اتهام را وارد بداند مجدد شما را احضار می کند که در این صورت شما به عنوان متهم احضار می شوید و اگر به عنوان متهم احضار شدید باید ضامن یا وثیقه داشته باشید .