مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک ساخته شده خارج از طرح هادی

با سلام بنده زمینی به متراژ 210 متر خریدم واقع در روستایی که طرح هادی و شورا و دهیاری نداره و جمعیت زیره 20 خانوار ثابت هستند که توش ملکی به متراژ حدودا 90 متر ساخته شده است. اب و برق و گاز رو هم در یک بازه زمانی که شورا وجود داشت با نامه ی شورا تونستیم بگیریم.سال 96 یکبار از بنیاد مسکن اقدام کردیم واسه گرفتن مجوز که گفتند طبق محدوده ی عرف روستا به عنوان خارج بافته و جوابه بنیاد غیر مجاز بود.
حال اگه زمانی که بخاد طرح هادی اجرا شه ملک من که 5 ساله ساخته شده رو میارن تویه بافت؟؟ و اگه یوقت خارج بافت محسوب بشه ایا حکم‌تخریب میدهند؟یا میشه با پرداخت جریمه درستش کرد؟ملک من از اخرین ساختمون که مجوز داره حدوده 70 متر فاصله داره
لطفا راهنماییم‌کنید که ایا ملک رو تخریب میکنن اگه بعده اجرای طرح هادی خارج بافت محسوب بشه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست.
سوال شما قبلاً پاسخ داده شده