مشاوره حقوقی رایگان - پیگیری واتس اپ توسط پلیس فتا به دستور قاضی

سلام و وقت بخیر
خواستم بدونم آیا پلیس فتا به دستور قاضی امکان بازیابی پیام های پاک شده درواتس اپ رو داره ؟؟
و مدت آن چقدر است
آیا پرینت مکالمه ی واتس اپ رو تایکسال هم میتونه بازیابی کنه یانه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

چون سرور های اصلی این پیام رسان ها در خارج از ایران قرار دارد به شرطی که طرف مقابل دلیت اکانت نکرده باشد امکان بازیابی اطلاعات وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرینت پیام های واتساپ ممکن نیست ولی تحت شرایطی در صورت لزوم موضوع را ب پلیس فتا ارجاع میده تا از طریق پلیس فتا بررسی بشه