مشاوره حقوقی رایگان - چرا اجازه مطالعه پرونده را به بنده که خواهان پرونده هستم را نمیدهند ؟

بنده خواهان پرونده حجری هستم که در دادگاه تجدیدنظر میباشد.وچندین بار به دادگاه مراجعه کردم وقصد مطالعه وبازبینی پرونده را داشتم که ببینم وکیل خوانده پرونده، چه لایحه ای در مقابل تجدید نظر خواهی بنده در پرونده گذاشته است قاضی اجازه داده اما متاسفانه مدیر این شعبه وشعبه دادگاه قبلی این اجازه رو به بنده ندادن وقاضی رای پرونده را صادر نموده ولی هنوز در سامانه قرار نگرفته است.
این موضوع مشکوک میباشد چون خوانده پرونده فردی دروغگو وکذاب میباشد وبنده نگرانم که به دروغ در لایحه چیزهایی نوشته باشد که در رای قاضی تاثیر گذار باشد.لطفا مرا راهنمایی کنید ایا این کار مدیر شعبه قانونی بوده؟حال چکار کنم که بتوانم پرونده را مطالعه کنم؟هر چند که چون رای صادر شده اینکار بیفایده میباشد!!!

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

دقیقا/

از مدیر دفتر نزد ریاست مجتمع قضایی شکایت کنید به همین نحو