مشاوره حقوقی رایگان - مطالعه و کپی از اوراق پرونده توسط اصحاب دعوی

خواهان و خوانده پرونده حقوقی طبق چه ماده قانون آیین دادرسی مدنی و ....
میتوانند هم پرونده را مطالعه کنند هم از اوراق پرونده کپی بگیرند ؟

پاسخ ها :

پريسا  بهشادي

پريسا بهشادي :

ماده خاصی در مورد افراد غیر وکیل وجود ندارد اگر در ثنا موجود نیس از قاضی با لایحه در خواست کنید البته مختار هستند در اختیارتان قرار بدهند یا خیر