مشاوره حقوقی رایگان - تصویر برداری از اوراق پرونده در اجرای احکام

باسلام خدمت سروران عزیز.ازاینکه لطف میکنیدوجواب کامل وشفاف میدین سپاسگذارم.من یه پرونده دارم که نه امنیتی هستش نه سیاسی فقط بامراسم قسامه محکوم به پرداخت دیه شدم هردرخواستی که میدم حتی مدیرکل داگستری ومعاون دادستان هم برای دادیاراجرای احکام مینویسندکپی باهزینه شخصی بگیرم ولی دادیاران اجرای احکام اجازه تصویربرداری ازپرونده نمیدن این چهارسال هستش که هنوزموفق نشدم کپی بگیرم آیابرای اعادی دادرسی نبایدمدرکی داشته باشم کپی ازاوراق پرونده؟آیامخالفت دادیاراجرای احکام قانونی هستش؟راهی نیست طبق قانون من بتونم اوراق موردنیازم کپی بگیرم؟ولی بنظرم چون درتوقیف اموال من امین یاحافظ تایین نکردن وارزیابی وقیمت گذاری انجام نشده وکارشناسی صورت نگرفته فقط شناسایی اموال توسط پاسگاه باراهنمایی شاکی انجام گرفته ممکنه به علت این باشه که مشکل درست نشه براشون اجازه نمیدن؟لطفا راهنمایی کنیدبایدچطوربتونم تصویراوراق پرونده بدست بیارم پول وکیل گرفتن هم ندارم چون هم دوسال غیرقانونی زندان بودم وقتی شاکی اموال من معرفی کرده سه ماه بعداززندان رفتن من بوده وقیمت اموال من هم ده برابردیه اون شخص بوده والان اموال تلف گردیدن وکسی جوابگومن نیست چون مراحل قانونی اجرای احکام به درستی طی نکرده بعدازشش سال همچنان هم اموال تلف شدن هم من درحال پرداخت اقساط دیه میباشم لطفا راهنمایی بفرماییدخیلی بهم ظلم شده خیلی خیلی موفق باشیدباتشکر

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام...اولا اعاده دادرسی نیاز به مدرک جدید دارد ثانیا تشخیص اولیه برای دادن کپی یا ندادن آن قانونا با دادیار پرونده است.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به توضیحات مذکور اظهارنظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و اخذ توضیحات بیشتر و گفتگوی متقابل خواهد بود