مشاوره حقوقی رایگان - قیومیت برادر

با سلام خسته نباشید.
من 19 سال سن دارم و میخاستم قیومیت خواهرم رو و سرپرستیش رو به عهده بگیرم بدلیل مشکلات خانوادگی.
پدرم فوت شده و برادر بزرگم هم درگیر ازدواجش هست و من فرزند دوم هستم.
مادرم در قید حیاط هست و قیومیت خواهر 8 ساله من رو به عهده خواهرش [ خالم ] گذاشته در صورتی که خود خواهرم پیش مادرم هست.
و الان مادرم گذاشته رفته و خواهرم رو برده
به دلایلی.
آیا راهی هست تا من بتونم قیوم خواهرم باشم و سرپرستیش رو به عهده بگیرم؟
اگه راهی هست لطفا کمکم کنید خواهر کوچیکم داره در به در میشه بخاطر مادرم اون بچه گناهی نکرده

پاسخ ها :

قیومیت برادر قیم