مشاوره حقوقی رایگان - شروع به قتل

چند روز پیش فردی که قبلا با هم مشکل خانوادگی داشتیم با ماشین به بنده سوقصد کرد
با ماشین چند بار از کوچه ما عبور می‌کند و 30متری خانه من کمین می‌کند به محض خروج بنده ازمنزل با دنده عقب باسرعت بسیار بالا به سمت من حرکت می‌کند و با اینکه بنده به سمت دیگر کوچه فرار میکنم با تغییر جهت به سمت من حرکت و بعد از برخورد به من ومانعی که بنده سعی در پناه گرفتن داشتم قصد ترک محل حادثه را داشت که نتوانست
فیلم دوربین مدار بسته گواه همه چیز است
برای متخلف چه مجازاتی در نظر گرفته می‌شود
چون ماشین ازشخص ثالث است میتوانم به دلیل معاونت در جرم شکایت از وی کنم

پاسخ ها :

الهام  موسوي سهزابي

سرکار خانم الهام موسوي سهزابي :

بله باید بررسی گردد ولی شما حق شکایت را علیه صاحب خودرو و شخصی که سوقصد ب شما را داشته است را دارید