مشاوره حقوقی رایگان - سابقه کیفری

سه سال قبل 4 نفر با همدستی هم در نزاعی با عده ای دیگر درگیر شدند و نهایتا طرفین رضایت ندادند و دو طرف محکوم به پرداخت دیه شدند که مابه التفاوت را دریافت کردند
اکنون باز هم سه نفر از آنها همدستی کرده اند و نزاعی دیگر بر پا کرده اند که منجر به ضرب و جرح شدیدی شده اند.
سوالهای بنده :
آیا چون در آن زمان رضایت نبوده و کار به انتها کشیده شد سابقه کیفری برای آنها منظور شده ؟ و آیا اگر سابقه بوده برای این پرونده پس از گذشت سه ویا چهار سال از آن قضیه موًثر است؟
و آیا سابقه کیفری شخصی برای شاکی قابل کشف و رویت هست؟
و آیا نزاع دسته جمعی عنوان میشه ؟

پاسخ ها :

کیمیا وهاب زاده موسوی

کیمیا وهاب زاده موسوی :

درود. بله قابل استعلام می باشد. عنوان جرم صورت گرفته سابق در دادنامه ذکر شده و در جرم اخیر نیز به نظر مقام رسیدگی کننده بستگی دارد.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.1-اگر حکم محکومیت قطعی ان هاصادرشده است بله سوپیشینه دارند سابقه کیفری برای شاکی قابل رویت نیست بستگی به نظر قاضی دارد