مشاوره حقوقی رایگان - کفالت پدر بیمار

سلام. من پدرم از سال 95 مبتلا به بیماری پارکینسون هستش و طی این سالها بیماری پیشرفت کرده تا حدی که نمیتونه دکمه های پیراهن رو باز بسته کنه، برای کفالت اقدام کردم و 2 تا دکتر بیمارستان بیماری پدرم رو همراه با علائم تایید کردن ولی شورای پزشکی میگه پدرت بیماری داره ولی از کار افتاده نیست و رد کردن ایا اعتراض کنم میتونم جواب بگیرم یا نه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اعتراض میتونید کنید و نمی توان پیش بینی کرد که حتما رای میگیرید

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛ معافیت کفالت پدر 2 نوع می باشد یکی کفالتی که طبق سن پدر محاسبه می شود و در صورت گذشت از 70 سال تمام شامل معافیت خواهد بود یا کفالتی که بنا بر بیماری پدر باشد که در این حالت شرایط سنی مطرح نیست سازمان نظام وظیفه برای بیماری های پدر آیین نامه ای که در آن فهرست انواع بیماری، نقص عضو، معلولیت و یا محجوریت مطابق تبصره های 1 و 4 ماده 44 قانون وظیفه عمومی بیان کرده است در صورتی که این بیماری ها به تایید شورای پزشکی رسیده باشد و مشخص شود پدر مشمول به مراقبت و نگهداری نیاز دارد از سربازی معاف می شود که بیماری پارکینسون از بیماریهای خاص و مورد کفالت از پدر می باشد بایستی در صورت عدم نتیجه با داشتن مدارک از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت اعتراض کنید نتیجه قابل پیش‌بینی نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعتراض کنید، نتیجه قابل پیش بینی نیست