مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال برای مهریه

سلام ، بنده چند روز قبل اینکه برگ لازم الاجرا برام بیاد ماشینمو تعویض پلاک کردم بنام اعضای خانواده و سند هم منتقل کردم ، حالا میخواستم بدونم احتمالش هست که ماشین رو که دیگه پلاک بنام بنده نیست رو توقیف کنند و عنوان فرار از دین روش بزارن

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر امکان پدیر نیست مگر صوری بودن معامله را اثبات کنند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ماشین قابل توقیف نیست و شکایت معامله صوری نیز نمی تواند مطرح کند.
زوجه صرفا می تواند دا‌دخواست ابطال معامله صوری بدهد که اگر ثابت کند معامله صوری بود در این صورت بعد از ابطال می تواند توقیف کند.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

خیر ولی می تواند مصداق فرار از دین باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

جرم فرار از دین محقق نشده ولی خانم میتواند دادخواست ابطال معامله به جهت صوری بودن بدهد و اگر رای بگیرد میتواند ماشین را توقیف کند