مشاوره حقوقی رایگان - فروش مال مشاع بدون اجازه شریک

باسلام خدمت عزیزان. ما یک زمینی داریم که ازجدمون رسیده ،زمین مذکور درتصرف سپاه،ارتش،تربیت بدنی وشهرداری بوده وقسمتی که دردست شهرداری است بصورت پارک عمومی استفاده میشه، از دادگاه رای خلع ید و قلع و قمع گرفتیم، تعداد 117 نفر ورثه هستیم که تعداد 115 نفر به احدی از وراث وکالت تام الاختیار داده اند، کل وراث با نظر موافق با ارتش،سپاه،تربیت بدنی مصالحه کرده و پول خود را دریافت کردند،ولی وکیل ان 115 نفراز وراث درسال 97 مقدار 170 متر اززمین مزبور را به شهرداری فروخته و مصالحه کرده و وجه المصالحه را نیز دریافت کرده است. بنده و خواهرم نه وکالت دادیم و نه مصالحه را امضا کردیم، حال سئوال اینست: باتوجه به وضعیت ملک که بصورت مشاعی است و ما در ذره ذره زمین حق داریم و با توجه به قانون موجود و پیامکی که از طرف قوه قضاییه ارسال شده، مبنی بر اینکه هر کسی بدون اجازه شریک اقدام به فروش و واگذاری مال مشاعی نماید مجرم است و بعنوان کلاهبردار شکایت کیفری می‌توان طرح کرد، با توجه به اینکه 3 مرحله معامله به اتفاق انجام شده، آیا وکیل وراث تخلف یا جرمی انجام داده ؟؟ وضعیت مصالحه چگونه میشود؟؟؟
و در صورت جرم بودن اقدام وکیل وراث، شکایت به طرفیت چه کسی باید طرح گردد؟ لطفا راهنمایی فرمایید. باتشکر از شما عزیزان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر شکایتی دارید می توانید به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید.
بله کسی که مال مشاع را بدون اجازه سایر شرکا فروخته باشد فروش مال غیر محسوب می شود